Horný featrebox

nedeľa 27. októbra 2013

Delik nás balí

Delik (so Supom), a celá Moja Reč, doteraz stále len dávali. Ich hudba bola úplný top v Československu, ale mali relatívne malé predaje. Uplatňovali len polovicu teórie jab, jab, jab right hook (ťuk, ťuk, ťuk, pravý hák – dobre, tak podľa počtu slov ¾ J) Preto chápem, že Delika už nebaví dreť ako kôň a predávať po 2000 albumov. Jeho promo k chystanému albumu “Sloboda” ktorý vyjde už o 3 dni je proste geniálne. Prečo? 


Delik nás balí 

Áno, čítate dobre. Balí, nie baví. Aj keď aj to. Ako to myslím? Som človek, ktorý všade vidí podobnosti. Podľa mňa v živote funguje pár tých istých princípov, ktoré sa opakujú stále dookola. Pre mňa je biznis takmer dokonalým synonymom vzťahu. Nie sú to len prázdne kecy o vzťahoch so zákazníkmi. Ak nemáte dobré vzťahy so zákazníkmi tak vám nepomôže žiadna reklama. Našťastie Delik si to plne uvedomuje a buduje svoje vzťahy naplno. Nie nadarmo má MR 145 000 fanúšikov na Facebooku a obrovskú mediálnu podporu všade možne, dokonca aj na REFRESHER-I, portáli, ktorý patrí Rytmusovi, ktorého chce práve Delik tromfnúť v predaji. 


Ako prebieha randenie? 

Predstavte si, že ležíte s kočkou v posteli a pozeráte film. Nie je to boh vie čo, dej slabý, občasné vtipné hlášky to nezachránia. Nebaví vás. Ste celí nesvoji, neustále sa prehadzujete a hundrete. V tom sa ona k vám nakloní a začne vás hladiť po tvári a na uchu. Ani neviete ako, ale strašne vás to upokojí. Zrazu ležíte krotký ako baránok a plný šťastia. Keď si ona sadne a poprosí vás aby ste jej škrabkali chrbátik tak neváhate ani sekundu. Dokonca to urobíte s nadšením. 

No nepoodbá sa toto na randenie? 

Teraz späť k Michalovi (Delikovi). Predstavte si, že nepozeráte film, ale počúvate hudbu. Na slovenskej scéne to nie je boh vie čo, občasný hit to nezachráni. Nebaví vás to. Ste z toho nesvoji, neustále hľadáte niečo čo bude mať duchaplný text a kvalitný beat. V tom nájdete na Youtube pesničku “Hudba” od Delika a chytí vás. No on pokračuje v hladení, pošle vám “Iba ja” pridá k tomu kúsok Nostalgie,… 


Ani sa nenazdáte a po tvári vám stekajú slzy šťastia :) Potom keď dá album do listu a poprosí vás aby ste si ho kúpili tak neváhate ani sekundu, dokonca to urobíte s nadšením…Yes, BEJBE! 





Ďakujem za pozornosť všetkým kásnym ľuďom 





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára