Horný featrebox

streda 16. januára 2013

Aktualizacia mbank zmenil promo na 15+15

Dami a pani, mbank vcera tesne pred polnocou zverejnil oznam, ze vyska "výhry" sa znizuje z 25+25€ na 15+15 a odôvodnil to trápnou výhovorkou. Viac detailov viď tu..
http://www.mbank.sk/blog/article,424,akcia-mklub-aktualizacia.html

Čo je "samozrejme" plne v súlade s pravidlami:( druhá vec je, že podľa nich ich môžu kedykoľvek a ľubovolne zmeniť! Nemali by ste dojsť k žiadnej peňažnej ujme, no pravdepodobne ani nezarobíte toľko koľko ste očakávali. Ak vôbec, lebo neexistuje možnosť (dokonca ani právne) vymáhať výhru.

Preto vás prosím aby ste sa už ďalej neprihlasovali pod mojim číslom. Peniaze by ste mali obdržať do 30 dní od podpisu zmluvy. Konto však musí byť aktívne po celú dobu súťaže. Čo je v pohi lebo za vedenie konta a 1 výber mesačne + všetky inline transakcie neplatíte.

Ďakujem za pochopenie a veľmi ľutujem, že som vás neúmyselne uviedol do omylu

4 komentáre:

  1. Preco hned takyto postoj? Ved zarobit, zarobis, len trochu menej...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Keď budem držať slovo tak nezarobím, lebo celých mojich 15€ darujem :D A vôbec sa mi nepáči menenie pravidiel hneď po 24 - 48 hodinách sútaže :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. podľa mňa to nie je trápna výhovorka (a tiež som na tom chcela zarábať, takto je to menej ako som čakala)...oni však nastavili pravidlá, že 25+25 podľa obdobnej kampane v ČR, len zabudli, že Slováci sa vynaliezavejší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nikto nepovedal, že je to trápna výhovorka :D Každopádne táto kampaň na Slovensku totálne zlyhala a takto si banka dôveru nevybuduje.

      Práve naopak :D

      Odstrániť