Horný featrebox

sobota 16. novembra 2013

10 pravidiel pre kamalásky

Kamalásky. Takto krásne ich nazval Paľo Hammel. Trochu menej ako lásky. Trochu viac jak kamarátky. V dnešnej dobe je cool hovoriť o FWB (Friends with benefits/priateľoch s výhodami), alebo ako to často volávam ja: “Budúca bývalá” 


Každý potrebuje niekoho, o koho sa môže oprieť. Kto ho pomojká keď mu je zle a poriadne pretiahne keď mu je dobre. Ale aj takéto vzťahy – nevzťahy potrebujú mať svoje pravidlá. Tu je môj pohľad na vec: 


Zdroj: www.wearemoviegeeks.com

Pravidlo č.1 zvážte ideálnu vzdialenosť

Je super keď niekto s kým paktujete býva blízko vás. Keď sa spolu dožeriete a potom si to rozdáte na koberci v predsieni tak je fayn, že na seba len hodíte župan a prejdete pár krokov domov. No zasa denno denne ju/ho vídať ako sa baví s inými kočkami a mladíkmi nie je kto vie čo. Isto budete žiarliť. Aj keď nechete. 

Pravidlo č.2 Neočakávajte od toho viac


Zabudnite na to, že budete spolu chodiť. Ona sa proste kvôli vám s tým svojim nerozíde. Aj keď je úplne iný a teraz im to neklape. Vy ste tu proste preto, lebo jej je s ním (momentálne) zle a nie preto, že jej je s vami dobre. Proste jej je s vami len lepšie ako bez vás. 



Pravidlo č.3 Nerobte urýchlené závery ak stretnete niekoho nového 


Nezatvárajte za svojou kamaláskou dvere ak stretnete dáku potenciálnu slečnu! Čo ak nie je “TÁ PRAVÁ”? Keď už poriadne naštvete svoju priateľku s výhodami a váš “vzťah” ukončíte tak z toho budú len same nevýhody. 


Pravidlo č.4 Nesnažte sa aby vaši kamoši mali radi vašu kamalásku 


Toto je čisté zlo. OK, ak ju spoznajú a bude sa im kus páčiť tak fayn. Ale čo ak si ju obľúbia. Alebo nebodaj sa zapáči vašej rodine? Veľmi ťažko sa zbavíte pocitov k niekomu o kom vaša mama musí vysvetľovať: “Nie, nie. Saška nie je moja dcéra. To Peo je syn, oni spolu len chodia” 

Ak ju manželka vášho naj kamaráta nemá rada tak to je len dobre :P


Pravidlo č.5 Nemusíte spolu tráviť všetok čas 


A robiť to čo normálne páry robia. Predohra nie je povinnosť. Tak isto ani dlhé (nudné) rozhovory po sexe alebo bozkávaní sa. Proste dobrú noc, čauky párky. Samozrejme, môžete ostať, ale nemusíte. 


Pravidlo č.6 Nežiarlite 


Nezabúdajte. Nechodíte spolu. Môže ísť von s kým chce, kedy chce. A vy tak isto. Teda, ak nie ste dohodnutí, že pôjdete von spolu. PS: Kúsok namotávania a žiarlenia vyvoláva ešte väčšie sexuálne napätie. Vraj :P 


Pravidlo č.7 buďte ako imaginány kamaráti


Zjavne sa len keď treba. Potrebuje vypočuť? Buďte tam. Potrebuje objať? Obijmite ju. Chce poriadne pretiahnuť? Vyšukajte jej mozog z hlavy. Nemá na vás čas, chuť ani náladu? Nevtierajte sa. No tak isto nemajte problé dať najavo keď mate niektorú z týchto potrieb vy. 


Pravidlo č.8 Opatrne so sociálnymi sieťami 

Pravdepodobne váš vzťah tajíte. Tak pozor na status, označovania a like-y. Ľudia sú domýšľaví a svine. V žiadnom prípade nedajte nikdy nikomu čítať vašu komunikáciu. 



Pravidlo č.9 požívajte ochranu 


Pravdepodobne nechcete mať deti ani iné malé nepríjemnosti, ktoré vás môžu pripraviť o život :)


Pravidlo č.10 Nie je to len o sexe 

Sex je dôležitý ale nie je všetko. Občas stačí keď vás niekto vypočuje, pohladí, obijme. Nechá vás ležať na svojej hrudi :D




Čo vy na to? Aké pravidlá by ste boli ochotní akceptovať?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára