Horný featrebox

pondelok 9. septembra 2013

Čau Paťo, Bacil dissoval Rytmusa, alebo sa dohodli?

Paťo Vrbovský, alias Rytmus sa nedávno v jednom  rozhovore tvrdo oprel asi do polovice slovenskej scény.

Na otázku:

"Čo pre teba znamená hip hop?"

Sa riadne rozhovoril, nezabudol upozorniť aký je on multitalentovaný čávo, trendsetter, odpromoval chystaný album Kontrafaktu "Navždy"  a svoje rozprávanie zakončil slovami:

"...žiadne spevavé refrény, žiadny skurvený diskofilný Rakby, pojebaný čo nevie repovať, žiadny takíto vandráci, čo sa objavili pred rokom a pýtajú toľko lóvov  čo som si ja pýtal za desať rokov..."


No kde sa vzal, tu sa vzal Rakby sa z toho nepo..proste nezľakol sa a Rytmusovi odpovedal disstrackom Čau Paťo. Ku ktorému dokonca natočil aj klip. Na začiatku príde do kaviarne, objedná si a otvorí laptop...na nete vidí hore spomínaný rozhovor. Akože sa rozplače a odpovedá mu na túto kritiku...
Rakby, Čau Paťo - zdroj Youtube

"Čau Paťo, mimochodom veľmi pekne ďakujem. Že vďaka tebe je o mňa zas  väčši záujem, no ak si si myslel, že sa tu teraz spakujem, ee, bohužiaľ veľmi ľutujem a zo všetkého najviac ľutujem teba, že musí brať do huby takého jeba ako som ja..."


Obviní ho, že je nervózny z toho, že mu spolu so Suvem, Spiritom a spol ujedajú z koláča, falošnosti keď sa osobne stretnú a z toho, že na posledných albumoch robil len pop a disco a prehnane plytkého prejavu.

Na konci celého videa sa k nemu vráti čašníčka a opýta sa ho ako sa má a či chystá niečo novie. Povie jej, že aj on chystá sólo album, ktorý čoskoro vyjde.


A tu už niečo smrdí! Chalani ako keby náhodou vyvolajú medzi sebou "konflikt" aby sa o nich hovorilo :)Náhodou tesne pred vydaním nových albumov. Zhodou okolností keď sa o nich až tak nehovorí. No neviem, neviem.

Čo vy na to? Je to reálne alebo sa dohodli???

PS: Komu držíte stranu? Napíšte do komentov :P

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára